APLICACIÓ
PROJECTE HOME
PREVENCIÓ

Servei d'Orientació a famílies i addiccions (SOFIA)

Des de Projecte Home Balears portem anys treballant per a prevenir, atendre i donar resposta als problemes generats per les addiccions de la Societat Balear mitjançant la recerca i el desenvolupament de programes de prevenció i teràpia. El nostre objectiu és que la persona pugui aconseguir la seva autonomia, creixement personal i una adequada integració sociolaboral.


Projecte Home Balears treballa des de 1987 per a prevenir, atendre i donar resposta als problemes generats per les addiccions de la societat Balear mitjançant la investigació i el desenvolupament de programes de prevenció i tractament. El nostre objectiu es que la persona pueda conseguir su autonomía, crecimiento personal y una adecuada integración sociolaboral.


El Servei d'Orientació, Famílies i Addiccions (SOFIA) dóna resposta a les demandes que la societat balear ens proposa i emmarca els següents dispositius:


  •          Área de Prevenció totes les actuacions en l'àmbit de la Prevenció. Fes click aqui.
  •       L'Escola de Suport Familiar, adraçada a totes aquelles families que tenguin interés o inquietuts varies sobre les diferents àrees del fenomen de les adiccions i de l'educació. Tant des d'una perspectiva d'informació, orientació, prevenció i/o tractament. Fes click aquí

  •        Programa Ciber: programa ambulatori que treballa amb famílies i joves que presenten un ús problemàtic de les Tecnologies digitals, ens referim a un mal ús, ús abusiu, de pantalles en general. Aquest tipus de problemàtica es pot treballar moltes vegades a temps per tal de no derivar en un problema més greu que requereixi una resposta terapéutica. Vols més informació? Fes click aquí. Contacta    Si vols coneixer més del Programa o consideres que necesites ajuda en relació amb les tecnologies digitals, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres:


sofia@projectehome.comTel.: 971793750

699307531

699307529


Gisela López directora del servei SOFIA ens descriu breument el seu funcionament.

Info Cookies

Fem servir cookies, creiem que ajuda a tenir millors experiències web. PremAQUÍper a més informació.
rebutjar Acceptar